Škola
Vítáme Vás na oficiálních stránkách Základní školy Kralupy nad Vltavou, 28. října 182, příspěvková organizace

Družina
ZŠ Kralupy nad Vltavou, 28. října 182, okres Mělník, příspěvková organizace ve školním roce 2020/2021

Školní jídelna

Zájmové kroužky

Základní škola Kralupy nad Vltavou 28.října 182, okres Mělník, příspěvková organizace se zavazuje k zpřístupnění svých webových stránek a mobilních aplikací v souladu se zákonem č. 99/2019 Sb., o přístupnosti internetových stránek a mobilních aplikací a o změně zákona č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Toto prohlášení o přístupnosti se vztahuje na webové stránky www.zsmikovice.cz

Stav souladu

Tyto webové stránky a mobilní aplikace jsou plně v souladu s v souladu se zákonem č. 99/2019 Sb., o přístupnosti internetových stránek a mobilních aplikací a o změně zákona č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Vypracování tohoto prohlášení o přístupnosti

Toto prohlášení bylo vypracováno dne 31. 12. 2019 vlastním posouzením, provedeným subjektem veřejného sektoru. Prohlášení bylo revidováno dne 31. 12. 2019.

Zpětná vazba a kontaktní údaje

Kontaktní osoba pro zaslání zpětné vazby k přístupnosti webových stránek a mobilních aplikací, případně k informování Základní školy o veškerých problémech z hlediska souladu nebo k vyžádání informací a obsahu, které jsou vyňaty z rozsahu působnosti směrnice:

Tereza Nová, administrativí pracovnice

Postupy pro prosazování práva

Kontaktní údaje příslušného orgánu pro prosazování práva:

Ministerstvo vnitra odbor eGovernmentu

náměstí Hrdinů 1634/3

140 21 Praha 4

Klávesové zkratky

alt + 0 Prohlášení o přístupnosti
alt + 1 Kontakty
alt + 2 Úvodní stránka

alt + 3 Mapa webu

Upozornění: V prostředí operačního systému Windows a při nastavení české klávesnice je třeba pro aktivaci klávesové zkratky použít klávesy Alt+Shift+číslice na alfanumerickém bloku (např. horká klávesa 0 se aktivuje pomocí kláves Alt+Shift+é).

Použité technologie

Obsah portálu je tvořen validním HTML 5, vizuální prezentace je definována pomocí kaskádových stylů (CSS 3).

Pro hodnoty atributů stylových předpisů pro velikost písma na tomto webu jsou použity relativní jednotky místo absolutních, čímž je zajištěno, že jeho obsah lze jednoduše zvětšovat či zmenšovat pomocí standardních nástrojů webových prohlížečů.

Informace prezentované v jiných formátech

Na těchto webových stránkách se nachází také informace dostupné v jiné než hypertextové podobě. Odkazy vedoucí na tyto soubory jsou v textu obvykle vyznačeny závorkami s popisem formátu a velikosti souboru, které upozorňují na jiný typ obsahu cílového odkazu.

Dokumenty se mohou vyskytnout v těchto formátech:

PDF - pro tento formát je volně ke stažení prohlížeč Adobe Acrobat Reader.
DOC, XLS, PPT, DOCX, XLSX, PPTX - společnost Microsoft poskytuje ke svým produktům řady Office volně ke stažení prohlížeče.
RTF - dokáže zobrazit a editovat většina běžně používaných textových editorů.

ZIP - některé dokumenty mohou být z důvodu velikosti komprimovány.

Data a dokumenty mohou být poskytovány i v dalších formátech, výše neuvedených, k jejichž prohlížení či spuštění je možné získat bezplatné prohlížeče na internetu.