25.03.2019 do 29.03.2019

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě!

Vedoucí: Hana Fričová

Telefon: 315 726 359 

E- mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Kuchařka: Monika Rérychová

Pondělí: 25.03. 2019

Polévka Bramborová  / al. 01a,09 /       
Oběd

Zeleninový bulgur s masem sypaný sýrem, sterilovaná okurka, ovocný nápoj , voda s citrónem a mátou, pomeranč  

Úterý:  26. 03.2019

Polévka Cibulová s krutónky  / al. 01a /          
Oběd Kuře na smetaně, houskové knedlíky, jablko, sirup,  voda s citrónem  / al. 01a, 03, 07 /

Středa: 27.03.2019

 

Polévka Zeleninový vývar s játrovými knedlíčky / al. ,03,09 /          
Oběd

Domácí buchty s povidly, kakao, čaj,  voda s citrónem / al. 01a, 03 /   

Čtvrtek  28.03.2019

 

Polévka Minestrone  / al. 01a,  09 /             
Oběd Hovězí guláš, těstoviny, banán, ovocný džus, voda s citrónem  / al. 01a,03 /    

Pátek:  29.03.2019

Polévka Hovězí vývar s pohankou / al.  09 /         
Oběd

Obalovaný hejk v těstíčku, brambory,okurkový salát,ovocný sirup, voda s citrónem  / al. 01a, 03,04 /

    

   

 


 

Jídlo obsahuje alergeny. Jejich čísla jsou uvedena v závorce za názvem jídla.


Seznam alergenů:    

01  obiloviny obsahující lepek          01a   pšenice                         08a  mandle

02  korýši                                      01b   žito                               08b  lískové ořechy

03  vejce                                       01c   ječmen                          08c  vlašské ořechy 

04  ryby                                        01d   oves                              08d  kešu ořechy

05 podzemnice olejná                     01e   špalda                           08e  pekanové ořechy   

06 sójové bob                                01f   kamut                            08f   para ořechy

07 mléko                                       01g  hybridní odrůdy               08g  pistácie

08 skořápkové plod                                                                     08h  makadamie

09 celer

10 hořčice

11 sezamová semena

12 oxid siřičitý a siřičitany

13 vlčí bob /lupina /

14 měkkýši

Změna jídelníčku vyhrazena